Danish  |  English
Bag monocongo står mønsterkonstruktør og designer Anette Grøn Christensen
uddannet på Instituto de ModaBurgo i Milano, Italien

Jeg er født i 1965, Danmark. I 23 år rejste jeg rundt med rygsæk i mindst 70 lande og så, hørte, lugtede, smagte og følte med alle mine sanser. Rejselivet fascinerede mig. Nu har jeg slået mig ned i Gjerrild på Djursland, det dejligste sted af alle. Her startede jeg i 2008 min virksomhed, monocongo, med stort, lyst værksted og eget showroom.

Mit design er unikt.Det er inspireret af bløde, runde former, spidse trekanter, regulære firkanter og den måde hvert enkelt pelsværk er skabt på. Jeg udnytter fx rævens tykke nakkehår, sælens luffehuller og kænguruens lange hale. Alt sammen medvirker det til frakkekreationens perfekte slutresultat.

Jeg påtager mig desuden meget gerne specialopgaver hvor du som kunde sætter dit helt personlige præg på kreationen med dine individuelle ønsker og behov. Det kunne fx være en matchende frakke til dit barn - eller din hund.

Når jeg har tekstiler og materialer i overskud, bliver de ikke spildt, men bruges til at skabe min mini-kollektion af accessories og interiør. Jeg går ind for bæredygtighed og zero waste.

monocongos koncept er det unikke design.